Rövid hírek, november 13 – 14.

H1N1: kiközösítik a szederkényieket

A vírustól való félelem miatt más helységekben nemkívánatosnak tartják a szederkényieket, mivel nemrég bezárták a falu iskoláját sertésinfluenza-fertőzés miatt. Azóta nem fordult elő újabb megbetegedés, de a hatalmas médiafelhajtás azt eredményezte, hogy megbélyegzett lett minden szederkényi – írja a Dunántúli Napló. Valóban gyilkos vírus tejed Magyarországon: a hülyeség vírusa.

Őssejt -ügy: az ukrán professzor úgy tudta: van engedély

Seffer István állítólag úgy tájékoztatta Jurij Battaytist, hogy a Seffer-klinikának van engedélye őssejtterápiára. Ha bebizonyosodik, hogy az ukrán orvos jóhiszeműen végezte tevékenységét, a teljes felelősség a jelenleg házi őrizetben lévő Seffer doktorra nehezedik.

Forrás: Sonline

Gruber a Fidesz jelöltje Siófokon

A somogyi 3-as választókerületben Gruber Attilát indítja országgyűlési képviselőjelöltként a Fidesz. Gruber 2002 óta parlamenti képviselő, tagja a Külügyi Bizottságnak és az Európa Tanács magyar képviselőcsoportjának.

Pihenésből hazafelé, balesetben halt meg a soproni házaspár

Németh László, a SOFA volt vezérigazgatója és felesége, egy népszerű soproni könyvelőiroda tulajdonosai pár napos szabadságról hazafelé jövet autójukkal lesodródtak az útról. Az asszony a helyszínen életét vesztette, férjét kórházba szállították, de életérrt hiába küzdött az orvoscsoport. A Sopronban köztiszteletben álló házaspár temetése 16-án, hétfőn 14 órakor lesz a Szent Mihály temetőben.

Forrás: Kisalföld

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: