Zalakaros: kigyulladt a Hotel Karos Spa

Kigyulladt a zalakarosi Hotel Karos Spa apartmanszállója keddre virradó éjjel, a tűzoltók az MTI tudósítójának jelentése szerint hét kocsival érkeztek a helyszínre.

A szállodarészben vendégek nem tartózkodtak, a legfelső szinten lévő szolgálati lakások lakóinak el kellett hagyniuk az épületet. Az egyik szemtanú az MTI-nek azt mondta: nem sokkal éjfél előtt pattogó hangra, füstre ébredtek, majd megszólalt a tűzjelző is.

A helyszínre nagykanizsai, keszthelyi, marcali és zalaegerszegi tűzoltók vonultak ki nagy erőkkel, de az apartmanszálló épületének teljes tetőzetére kiterjedt a tűz. A később már tíz gépjárművel, köztük három létrás kocsival dolgozó tűzoltók az épület mindkét oldaláról próbálták megközelíteni a több száz négyzetméterre kiterjedt lángokat, amelyek elérték a szolgálati lakásokat is.

Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült: a szálloda főépületétől különálló épületnek csak a tetőterében, az ott kialakított szolgálati lakásokban tartózkodtak lakók, vendégek éppen nem voltak a szállóban. Az ötszintes ház tetejét fémborítás fedte, a tetőszerkezet alsó felében voltak a szolgálati lakások, a tűz feltehetően a felettük lévő tetőrészben keletkezhetett.

Forrás: Hírszerző

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: