Antal Attilát kirúgták – azonnali hatállyal, közös megegyezéssel

A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács kiadta a mandátumot a Vértes Volán március 26-án folytatásra kerülő rendkívüli közgyűlésére, amely alapján a többségi tulajdonos MNV Zrt. javasolni fogja, hogy Antal Attila vezérigazgató munkaviszonya közös megegyezéssel, azonnali hatállyal – végkielégítés és felmentési időre történő járandóságok kifizetése nélkül – a közgyűlés napjával szűnjön meg.

A tanács közleménye szerint a közgyűlés napjával megszűnik Antal Attila igazgatósági tagsága is, tekintettel arra, hogy lemondott tisztségéről. A vezérigazgatói feladatok ellátására, eddigi munkaköre megtartása mellett Horváth Béla, gazdasági igazgató kap megbízást – közölte a NOL.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Vértes Volán Zrt. vezérigazgatói munkakörére nyílt pályázatot ír ki az MNV Zrt. A napokban a Vértes Volán azt közölte, hogy elfogyott az idei évre kiadható szabadsága Antal Attilának, a Vértes Volán vezérigazgatójának, aki a BKV-val kapcsolatos ügyek miatt házi őrizetben van, ezért március 22-től 26-ig fizetés nélküli szabadságot kapott.

Forrás: VGO – NOL

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: