A meggyilkolt rendőr egy éve ismerte gyilkosát

Többször meglátogatta a svájci Bázelben gyilkosát az Alsóörsön lelőtt Gamauf János rendőr az elmúlt egy évben – írta szombati számában a Blikk.

A lap információi szerint ezt maga a főtörzsőrmester mondta el korábban baráti társaságban. A Blikk úgy tudja, hogy az áldozat és gyilkosa majdnem egy éve ismerték egymást.

A Magyar Hírlap értesülése szerint a svájci hadsereg tartalékos katonája volt, és engedéllyel tartotta magánál fegyvereit a 33 éves, svájci-magyar állampolgárságú Sz. Bálint, aki szerda hajnalban Alsóörsön lelőtt egy rendőrt és egy fiatalembert. A lap szombati számában azt írja: Sz. Bálint önvédelmi célból kapott engedélyt a pisztolyaira. Ismerősei militáns, rendszerető embernek tartották — foglalta össze a hvg.hu..
Íme a Blikk cikke:
A Blikk információja szerint a meggyilkolt főtörzsőrmester és Szűcs Bálint (†33) majdnem egy éve ismerték egymást. Közben újabb információkat tudtunk meg a svájci-magyar állampolgárságú gyilkosról. Szűcs Bálint ugyan Magyarországon született, de még kisgyerek volt, amikor édesanyjával Svájcba költözött. Így kifogástalanul beszélte a helyi dialektust, a bázeli németet. Egyedül élt egy kétszobás lakásban Bázelben, és a rajnai kikötőben végzett irodai munkát. Édesanyja takarított nála. A ház többi lakója magának való, különc emberként ismerte a jó megjelenésű, tüsihajú fiatalembert. Folyton feketében járt, és szívesen mesélt a katonaságról. Nő látogatót két éve láttak nála utoljára.

A cikk itt folytatódik:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/egy-eve-ismerte-gyilkosat-a-rendor-2025319

Forrás: SZOLJON


Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: